PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Placa de baza ASUS Socket LGA1150, H97M-E.
Atribute :10
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:36
Termen livrare:48 ore
Cod:H97M-E

Pret

421.25
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Placa de baza ASUS Socket LGA1150, H97M-E, Intel H97, 4*DDR3 1600/1333, VGA/DVI/HDMI, 1*PCIEx3.0/3*PCIEx1, 4*SATA III (RAID), 1*M.2 Socket 3, 8CH, GBLAN, 4*USB3.0, 2*USB2.0, mATX.
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review

Sunet perfect si deosebit de realist


Solutia audio Crystal Sound 2 te ajuta sa optimizezi cu usurinta setarile audio indiferent de activitatea favorita, fie ca este vorba despre jocuri, conversati virtuale, vizionarea de continut multimedia sau auditia muzicii favorite. Sistemul de ecranare fizica incorporat, design-ul profesionist si componentele de top, inclusiv condensatorii de top fabricati in Japonia, precum si amplificatoarele operationale (op-amps) reusesc sa asigure un sunet de o claritate si fidelitate impresionante. Descopera o noua dimensiune a calitatii audio!

Compatibilitate extinsa cu toate produsele ASUS


Atunci cand alegeti o placa de baza ASUS, este foarte probabil sa va doriti achizitionarea si altor componente ASUS. Compania ASUS proiecteaza toate produsele sale, fie ca este vorba despre placi video, audio sau unitati optice, in mod special pentru a fi perfect compatibile cu placa ta de baza. Fan Xpert 3 este un utilitar extrem de avansat pentru administrarea ventilatoarelor ce permite controlul interfetelor cu 4 sau 3 pini utilizate in cazul ventilatoarelor pentru procesor si carcasa. Acesta detecteaza in mod automat caracteristicile fiecarui ventilator si aplica in mod inteligent setari personalizate, in functie de temperatura specifica a fiecarei zone. Acum va puteti asigura ca fiecare ventilator atinge echilibrul optim intre performanta de racire si zgomotul produs.
Fan Xpert 3 suporta modul de functionare combo PWM/DC la nivel hardware, atat pentru ventilatoarele de carcasa, cat si pentru cel al procesorului. De asemenea, ofera chiar si posibilitatea reducerii vitezei ventilatorului procesorului sub valoare minima din fabrica, pentru a reduce si mai mult zgomotul si consumul inutil de energie.