PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Imprimanta laser color Canon LBP7210CDN, A4
Atribute :00
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:12
Termen livrare:48 ore
Cod:CR6373B001AA

Pret

899.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Imprimanta Laser Color Canon i-SENSYS LBP7210CDN Duplex Retea A4 cr6373b001aa Duplex Automat
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review

Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

 

Aceasta imprimanta laser color compacta, avand capacitate de integrare in retea si consum redus de energie este ideala pentru grupurile mici de lucru care au nevoie de rezultate rapide, profesionale cu imprimare automata fata-verso productiva.





Beneficii

- Imprimanta laser color, compacta si subtire
- 20 ppm color si alb-negru
- Rezultate color profesionale de inalta calitate
- Rezolutie de imprimare echivalenta de pana la 9600 x 600 dpi
- Tehnologii Quick First-Print
- Imprimare automata fata-verso
- Cartus multifunctional
- Capacitate de integrare in retea



 

Functii care sporesc performanta
Daca micul dvs. grup de lucru trebuie sa imparta o imprimanta rapida si fiabila, LBP7210Cdn va ofera orice v-ati putea dori. Cu o productie de 20 ppm, atat color cat si monocrom, cu design subtire si amprenta redusa de spatiu ocupat, LBP7210Cdn este un amestec impresionant de format compact si performanta ridicata.

 

Rezultate mereu inspirate
Cu rezolutie echivalenta de pana la 9600 x 600 dpi cu Automatic Image Refinement (Rafinarea automata a imaginii - AIR) inclusa ca dotare standard, LBP7210Cdn ofera de fiecare data, o calitate superioara a culorilor. Aceasta permite imprimarea unei game largi de documente, precum prezentari, rapoarte si scrisori la calitate profesionala, in culori clare si nuante alb-negru precise.

 

Castigati timp si fiti mai productivi
LBP7210Cdn ofera o gama larga de functii pentru cresterea productivitatii.
Datorita tehnologiilor Quick First-Print, LBP7210Cdn poate imprima prima pagina in doar 16 secunde, eliminand aproape cu totul timpul de asteptare. Dotarea standard include o caseta pentru 250 de coli si o tava de 50 de coli. Caseta suplimentara de 250 de coli asigura o sursa totala de hartie de 550 de coli. Acest lucru inseamna mai putine intreruperi si cicluri de realimentare mai lungi. Imprimarea fata-verso automata productiva ajuta la finalizarea sarcinilor de imprimare, reducand in acelasi timp costurile si producand documente cu aspect mai profesional.

 

Capacitate de integrare in retea
Grupurile mici de lucru pot partaja imprimarea color productiva prin acest dispozitiv cu integrare in retea. Interfata pentru retea integrata maximizeaza flexibilitatea si conectivitatea, iar administratorii IT vor aprecia interfata pentru utilizator la distanta (RUI) care faciliteaza gestionarea si monitorizarea LBP7210Cdn in retea prin intermediul browserelor web standard.