PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

HDD WesternDigital 1TB BLUE WD10EZEX, 7200rpm
Atribute :Recomandate
Disponibilitate:In stoc
Garantie:24
Termen livrare:24 ore
Cod:WD10EZEX

Pret

239.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

HDD WesternDigital 1TB BLUE WD10EZEX, 7200rpm
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review

www.wdc.com

WesternDigital 1TB BLUE


 Realizat sa indeplineasca cele mai ridicate standarde ale calitatii si fiabilitate, aceste medii de stocare ofera capacitatea ideala pentru nevoile de zi cu zi.

Concepute pentru fiabilitate


Construit dupa cele mai inalte standarde WD in termeni de calitate si fiabilitate, seria WD Blue ofera  caracteristici si capacitati entry level, find ideala pentru nevoile dumneavoastra de stocare. Unitatile WD Blue sunt proiectate si testate pentru a va oferii fiabilitate, calitate, find solutia de stocare ideala de zi cu zi.
   

 

Un clasic modern


 

Seria WD Blue are la baza tehnologia patentata si premiata WD folosita in unitatile pentru desktop si cele mobile. WD Blue pune bazele nevoilor de stocare de zi cu zi oferind in mod consecvent performante imbunatatite fata de generatile anterioare, mentinand calitatea si fiabilitate pentru care cele 6 generatii de unitati WD sunt renumite.


 

   

 

Puterea de a alege


 

Seria WD Blue dispune de  o gama larga de capacitati entry level, dimensiuni Cache, factori de forme si interfete. Indiferent de nevoile dumneavoastra de stocare, puteti fi sigur ca exista unitatea perfecta pentru sistemul dumneavoastra.