PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Placa de baza, ASUS Socket LGA1150, H81M-K, Intel H81.
Atribute :Recomandate
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:36
Termen livrare:48 ore
Cod:H81M-K

Pret

219.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Placa de baza, ASUS Socket LGA1150, H81M-K, Intel H81, 2* DDR3 1600/1333/1066 MHz, VGA/DVI, 1*PCIEx2.0/2*PCIEx1, 2*SATA3, 2*SATA2, Gigabit LAN, 8CH HD, 2*USB3.0, mATX
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review




Modul exclusiv EZ adauga informatii utile pentru ca tot procesul sa devina mai usor.


Faimosul BIOS UEFI de la ASUS ofera o experienta placuta in utilizarea interfetei cu ajutorul mouse-ului si functiilor intuitive si prescurtarilor stabilite de tine cu care poti accesa cu viteza paginile frecvent utilizate. Poti chiar lasa note scurte pentru referinte viitoare, vizualiza log-ul de activitate al setarilor si modificarilor. Modul EZ are o noua infatisare, upgradata cu noi capabilitati extra-pretentioasa precum controller detaliat al centilatoarelor, profile XMP, informatii SATA si ajustare rapida a timpilor ceasului..

Q-DIMM. Indepartare/conectare usoara a memoriei


Chiar daca lucrati cu carcase mici, conectarea memoriei este foarte usoara datorita clispului pe o singura parte, care este chiar la marginea placii si mereu accesibila. Doar impinge in jos clipsul si monteaza sau demonteaza module RAM.


USB 3.0 Boost (Suport UASP)


Tehnologia ASUS USB 3.0 Boost suporta protocolul UASP (USB Atasat SCSI), cel mai recent standard USB 3.0. Cu ajutorul USB 3.0 Boost, vitezele de transfer de date ale dispozitivelor USB cresc cu pana la 170%, comparativ cu vitezele specifice USB 3.0. Software-ul ASUS accelereaza vitzele de transfer pentru dispozitivele USB 3.0 compatibilitate, fara a necesita.