PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Monitor LED Fast IPS Tesla 27" FHD 165Hz 1ms FreeSync HDR DP 1.4 HDMI Pivot Negru, 27GM620BF
Atribute :Promotie 01.04.2024- 30.04.2024,In limita stocului disponibil,Recomandate
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:27GM620BF

Pret

899.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Descriere Monitor LED Fast IPS Tesla 27'', Full HD, 165Hz, 1ms, FreeSync, HDR, Display Port 1.4, HDMI, Pivot, Negru, 27GM620BF de la TESLA
Tesla prezinta primele sale monitoare de gaming create vreodata, create cu grija pentru a oferi cea mai tare experienta fiecarui gamer pasionat!
Aventura are un ritm alert
La fel cum cele mai bune jocuri combina lumi diferite, panoul IPS rapid Tesla combina cele mai bune tehnologii diferite. Pregateste-te pentru aventura vetii cu o imagine vie, o reproducere uimitoare a culorilor, unghiuri de vizualizare excelente si o rata uimitoare de refresh de 165Hz!
Misca-te rapid, vezi mai clar
Un fragment de secunda face diferenta, timpul de raspuns remarcabil de doar 1 ms reduce estomparea si umbrele la un nivel minim, maximizand intensitatea jocului. Paduri, terenuri sau piste de curse - oriunde duce jocul, puteti vedea clar secvente rapide, oameni sau obiecte in miscare.
Compatibilitatea conteaza
Pentru o experienta si mai lina, monitoarele Tesla Vision sunt, de asemenea, compatibile cu tehnologiile AMD FreeSznc si NVIDIA G-Sync.
Creat sa impresioneze
Standul monitorului reglabil si functia pivot deschid noi posibilitati pentru a personaliza complet experienta si mediul de joc. Baza metalica puternica, un design elegant si sofisticat complet negru si componentele cu aspect elegant ii ajuta pe utilizatori sa dispara complet in aventura ecranului - totul in timp ce arata excelent, in orice cadru.
Toate noptile? Mai confortabil.
Zile, nopti - sau zile si nopti in fata ecranului? Nu judecam aici, avem doar vesti bune pentru cei care petrec mult timp uitandu-se la un ecran: monitoarele noastre dispun de filtru de lumina albastra si tehnologie fara Flicker pentru a preveni deteriorarea vederii.
Optiuni aditionale
Monitoarele Tesla Vision vin, de asemenea, cu optiuni suplimentare utile pentru jucatorii dedicati - ecran incrucisat, contor FPS si temporizator. Mai multi oameni care folosesc acelasi monitor? Nicio o problema, deoarece dispozitivele noastre permit jucatorilor sa salveze parametrii pentru pana la trei utilizatori diferiti.
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review