PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Multifunctional Inkjet Color Epson L3160 CISS, Retea, Wireless, A4
Atribute :Promotie 25.03-28.03.2024,Tehnologie noua,Recomandate
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:C11CH42403

Sumar tehnic:

Multifunctionala Epson L3160, Inkjet, CISS, Color, Format A4, Wi-Fi
Beneficiati de garantia Epson EXTINSA LA 3 ANI! Inregistrati solicitarea in decurs de 30 de zile de la data achizitiei.
PAGINA PRODUCATORULUI EcoTank L3160 - Epson!
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Multifunctional Inkjet Color Epson L3160 CISS, Retea, Wireless, A4



Familiarizati-va cu multifunctionalul de generatie viitoare, fara cartuse de cerneala, de la Epson. Acest model 3-in-1 cu ecran LCD este usor de folosit, este compact si dispune de Wi-Fi si Wi-Fi Direct.

Acest multifunctional EcoTank 3-in-1 cu ecran LCD si Wi-Fi Direct ofera performante in toate privintele, datorita unui design elegant si compact, printarii mobile si tehnologiei eficiente. Multifunctionalul fiabil, fara cartuse, are un sistem de alimentare cu cerneala imbunatatit si recipiente de cerneala usor de utilizat.

Cu echivalentul a aproximativ 82 de cartuse de cerneala, multifunctionalul Epson L3160 poate fi realimentat la intervale mai mari de timp. Acesta utilizeaza un rezervor de cerneala de capacitate foarte mare pentru a elimina complet necesitatea cartuselor.

Datorita pozitionarii rezervorului de cerneala in partea frontala a imprimantei, acest nou design este compact, ofera acces usor pentru realimentare si o imagine clara asupra nivelurilor cernelii. Imprimanta este echipata cu un sistem de realimentare cu cerneala conceput pentru a minimiza riscul de scurgere si murdarire. Noile recipiente incorporeaza un mecanism care asigura umplerea rezervoarelor exclusiv cu cerneala corespunzatoare.