PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Laptop Gaming TUF FX505GT-BQ023,Intel I5-9300H, 8GB DDR4, SSD 512GB, GTX1650 4GB,
Atribute :
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:FX505GT-BQ023

Pret

3795.00
Pret vechi 3995.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

LAPTOP GAMING ASUS TUF GAMING FX505GT-BQ023, 15.6 FHD (1920X1080), ANTI- GLARE (MAT), IPS; INTEL CORE I5-9300H (8M CACHE, UP TO 4.10 GHZ, 4 CORE), VIDEO DEDICAT NVIDIA GEFORCE GTX1650 4GB GDDR5, RAM 8GB DDR4 2666MHZ (1X8GB), 1 SLOT LIBER, SUPORTA MAXIM 32GB RAM, SSD 512GB M.2 PCIE NVME, NO ODD, STEREO SPEAKERS 2X 2W, DTS, BUILT-IN ARRAY MICROPHONE, HD WEBCAM, LAN 10/100/1000MBPS, WLAN 802.11AC (2X2) DUAL BAND WITH RANGE BOOST, BLUETOOTH 5.0; PORTURI: 2X USB 3.1 TYPE A GEN.1 / 1X USB 2.0 / 1X HDMI 2.0 / 1X HEADPHONE-OUT AND AUDIO-IN COMBO JACK; ADAPTOR 150W FI6.0, BATERIE FIXA 3 CELULE LI-ION 48WHR, TASTATURA CHICLET ILUMINATA RGB, BIOS ADMINISTRATOR PASSWORD AND USER PASSWORD PROTECTION, CULOARE STEALTH BLACK COVER / STEALTH BLACK INSIDE,GREUTATE 2.2 KG, DIMENSIUNI 360X262X25~26MM (WXHXD), FARA OS
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
ASUS TUF GAMING FX505

DESIGN NELIMITAT, DURITATE INEGALABILA

ASUS TUF Gaming FX505 va schimba modul in care privesti laptopurile pentru jocuri. Dispunand de un display IPS la nivel NanoEdge, cu o rata de actualizare de pana la 144Hz, si dotat cu cel mai recent procesor Intel? Core ? de la 9 Gen si grafica NVIDIA? GeForce? GTX 1650*, ofera jocuri performante la un pret accesibil. De asemenea, este testat si certificat in conformitate cu standardele MIL-STD-810G de calitate militara, asa ca iti garantezi rezistenta si durabilitatea care nu sunt la niciunul.



IMMERSIE EXTREMA PE un display ultrarapid

Noul design NanoEdge are o rama si mai subtire de 6,5 mm pentru o imersiune extrema intr-un pachet mult mai compact. Cu o rata de actualizare de pana la 144Hz, panoul la nivel IPS dubleaza cadrele pompate prin afisaje normale si va permite sa experimentati un FPS cu trei cifre adevarat. Miscarea si animatia sunt mult mai usoare, iar unghiurile de vizualizare largi impiedica imaginea sa devina difuza atunci cand se aduna mai multe persoane pentru jocuri pe ecran, vizionarea videoclipurilor si lucrul la proiecte.

FIREPOWER DE JOCURI

Imaginati-va un laptop compact pentru jocuri care aduce mai mult decat pare ? acesta este FX505. Acesta este alimentat de cel mai actual procesor Intel? Core ? i7-9750H de la cel de-al 9-lea gen pentru multitasking mai rapid si mai eficient, incluzand sarcini de productivitate zilnica, navigarea pe net si vizionarea de filme si videoclipuri. Imperecheat cu cele mai noi grafice NVIDIA? GeForce? GTX 1650, puteti fi sigur ca FX505 este in sarcina, in interiorul si in afara arenei de joc.*

MAI PUTERNIC DECAT STANDARDUL

Infuzat cu spiritul The Ultimate Force (TUF), FX505 trece o serie de teste riguroase MIL-STD-810G, supravietuind cu succes in conditii variate, inclusiv expunerea la radiatii solare, altitudinea ridicata si temperaturile extreme. Este certificat pentru a suporta utilizarea de zi cu zi, de la lovituri accidentale pana la cazaturi bruste de pe un birou. Durabil si stabil, FX505 a fost impins pana la limita pentru a asigura doar ce este mai bun pentru jucatori.



CONSTRUIT SOLID

Noul FX505 este livrat cu o carcasa din aluminiu Future Tank, care prezinta designul distinctiv Radiating-X cu un finisaj complementar sablat. Designul hexagonal de pe partea inferioara a laptopului ofera o rigiditate structurala suplimentara, completand liniile moderne si agresive ale laptopului.
TASTATURA ILUMINATA RGB

FX505 are o tastatura optimizata pentru jocuri, cu iluminare de fundal RGB in toate zonele care pot fi controlate prin intermediul panoului TUF Aura Core, astfel incat sa va puteti exprima propriul stil unic. Tehnologia exclusiva HyperStrike asigura o dactilografiere mai precisa si o ergonomie imbunatatita, datorita unui aspect inspirat de desktop, cu un grup de chei WASD evidentiat, o bara spatiala mai larga, tastele sageata izolate si decalaje recunoscute intre tastele functionale. In plus, tehnologia Overstroke inregistreaza apasarile de taste mai rapid pentru un control precis si fara efort.



TEHNOLOGIA HYPERCOOL IMBUNATATESTE DURABILITATEA

Tehnologia exclusiva de racire inteligenta ASUS include sistemul anti-praf Cooling (ADC) si HyperFan pentru a asigura racirea exceptionala in timpul maratoanelor de joc. Mai mult, racirea este, de asemenea, imbunatatita prin capacul taiat cu trapez si prin plasarea inteligenta a ventilatorului paralel.

SUNETUL IMERSIV DTS SURROUND

Casti DTS: tehnologia X ? furnizeaza un sunet surround virtual de inalta fidelitate de 7,1 canale pentru audio audio de calitate teatrala cu casti stereo. Obtineti picaturi asupra dusmanilor cu constiinta spatiala sporita pe care o ofera sunetul surround sau bucurati-va de nuantele de muzica stratificata, de parca ascultati in studioul de inregistrare. Presetarile pentru jocuri, sport si filme optimizeaza experienta si mai mult, in timp ce egalizatorul incorporat ofera reglare suplimentara.

MEMORIE DE PERFORMANTA

Pregateste-te pentru multitasking serioS - FX505 imperecheaza procesorul sau cu pana la 32 GB memorie DDR4 2666MHz cu doua canale pentru o performanta imbunatatita si eficienta energetica.*

PORTURI I/O ACCESIBILE
FX505 are o serie de porturi I / O, inclusiv un singur USB 2.0 si doua porturi USB 3.1 Gen 1 tip A pentru perifericele dvs. de joc, precum si HDMI 2.0 pentru a va conecta la un afisaj extern. Toate porturile sunt situate in partea stanga a laptopului, astfel incat nu exista nimic care sa intervina cu mousing-ul din dreapta.