PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Laptop Asus X509JA-EJ031,Intel I7-1065G7, 8GB DDR4, SSD 512GB, INTEL IRIS GRAPHICS 5100
Atribute :
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:X509JA-EJ031

Pret

3199.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

LAPTOP ASUS X509JA-EJ031, 15.6 FHD (1920X1080), ANTI-GLARE (MAT), NANOEDGE, 82.5 PROCENTE SCREEN-TO-BODY RATIO; INTEL CORE I7-1065G7 (8M CACHE, UP TO 3.90 GHZ), VIDEO INTEGRAT INTEL IRIS GRAPHICS 5100, RAM 8GB DDR4 2400MHZ (4 ONBOARD+ 4 SODIMM), FARA SLOTURI LIBERE, SUPORTA MAXIM 12GB RAM, SSD 512GB M.2 PCIEG3X2 NVME + SLOT SATA3 (PENTRU UTILIZARE ESTE NECESARA ACHIZITIA SUPORTULUI DE PLASTIC A HDD-ULUI SI A PAMBLICII SATA DE LA ORICE SERVICE AUTORIZAT ASUS), NO ODD, MICROSD CARD READER, STEREO SPEAKERS, SONICMASTER, ICEPOWER, BUILT-IN MICROPHONE, VGA WEBCAM, NO LAN, WLAN 802.11AC (1X1) DUAL BAND, BLUETOOTH 4.1; PORTURI: 2X USB 2.0 / 1X USB3.1 TYPE A GEN1 / 1X USB3.1 TYPE C GEN 1 / 1X HDMI / 1X HEADPHONE-OUT AND AUDIO-IN COMBO JACK; ADAPTOR 45W, BATERIE FIXA 2 CELULE LI-ION 32WHR, TASTATURA CHICLET, TPM (FIRMWARE TPM), BIOS BOOTING USER PASSWORD PROTECTION, CULOARE SLATE GRAY COVER / SLATE GRAY INSIDE, GREUTATE 1.9KG, DIMENSIUNI 360X235X22.9MM (WXHXD), FARA OS
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Experimenteaza puterea unui clasic de zi cu zi - Unul dintre cele mai mici laptop-uri de 15 inchi din lume

Fie ca este vorba de lucru sau gaming, ASUS X509 este laptopul entry-level care ofera performante puternice si imagini vizuale imersive. Afisajul NanoEdge are unghiuri largi de vizualizare de 178? si o acoperire mata anti-glare pentru o experienta cu adevarat incantatoare. In interior, este alimentat de un procesor de pana la Intel? Core? i7 din a 10-a generatie, impreuna cu 8GB RAM la 2400MHz si procesor grafic dedicat NVIDIA ? MX250. Este dotat de asemenea cu un SSD de 512GB, iar design-ul dual-storage va ofera posibilitatea de a combina capacitatea mare de stocare a unui HDD cu vitezele impresionante ale unui SSD.



Rapid si eficient

Cu a 10-a generatie de Intel? Core? si grafica NVIDIA? MX250, ASUS X509 va ajuta sa rezolvati lucrurile rapid si eficient.

Dual Storage - Stocati mai mult, mai rapid

ASUS X509 are un design dual de stocare ce va poate oferi avantajele vitezelor de date super-rapide ale unui SSD si o capacitate mare de stocare.

Afisajul NanoEdge - Obtineti o viziune mai larga asupra lumii

Ecranul NanoEdge al ASUS X509 ofera o experienta imersiva de vizionare pentru munca si joc. Panoul FullHD cu unghiuri largi de vizualizare are o acoperire anti-glare pentru a reduce distragerile nedorite si reflexiile iritante, astfel incat sa va puteti concentra cu adevarat asupra a ceea ce este pe ecran.

Elegant si portabil - Imputerniciti-va stilul de viata dinamic!

Cu o greutate totala de doar 1.8 kg, ASUS X509 este laptop-ul extrem de portabil si usor, care tine pasul cu stilul tau de viata rapid. De asemenea, finisajul in culoarea Slate Grey ii confera un aspect elegant si modern.



Experienta audio imersiva - Sunet bogat si incredibil de clar

ASUS SonicMaster este o combinatie de tuning hardware, software si audio proiectat cu scopul de a va oferi cea mai buna experienta audio. Un codec de calitate profesionala asigura encodarea audio precisa, in timp ce amplificatoarele, difuzoarele mari si camerele de rezonanta perfect adaptate la ASUS X509 asigura o transmisie audio puternica si un bass mai profund. Prelucrarea suplimentara a semnalelor si reglarea precisa ajuta la imbunatatirea celor mai mici detalii audio, filtrarea zgomotului si imbunatatirea claritatii pentru un sunet cu adevarat imersiv.
Senzor de amprenta - O singura atingere pentru autentificare cu Windows Hello

Accesul la laptop-ul dvs. nu a fost niciodata mai simplu si mai sigur! Cu senzorul de amprenta integrat din touchpad si Windows Hello, nu este nevoie sa introduceti parola de fiecare data - tot ce aveti nevoie este o singura atingere!



Tastatura - Exact tipul tau

Tastatura cu iluminare din spate (optionala) de pe ASUS X509 este perfecta pentru a lucra in medii slab iluminate. Proiectarea ergonomica, constructia robusta dintr-o singura piesa si travel-ul de 1.4 mm ofera o experienta confortabila de scriere.




Conectivitate - Conectat constant

ASUS X509 este echipat cu portul reversibil USB-C? 3.1, cu un design care face posibila conectarea mai multor dispozitive, mai usor. De asemenea, acesta ofera viteze de transfer de date de pana la 10x mai mari decat USB 2.0! X509 are de asemenea porturi USB 3.1 si USB 2.0, iesire HDMI si un cititor de carduri microSD - astfel incat sa puteti conecta cu usurinta toate perifericele curente, monitoarele si proiectoarele dvs.



O incarcare rapida sigura si durata de viata a mai mare a bateriei

ASUS X509 ofera o durata de viata a bateriei de 3 ori mai mare fata de cea a bateriilor litiu-ion standard. Cu tehnologia ASUS rapid, o baterie descarcata poate fi incarcata pana la 60% in doar 49 de minute.
Protectie imbunatatita a componentelor interne si a sasiului

ASUS X509 dispune de un sasiu ranforsat ce imbunatateste tastarea si va permite sa deschideti si sa inchideti capacul intr-o singura miscare neteda.

Sasiu ranforsat

Placa metalica de sustinere de sub tastatura ofera o platforma mult mai stabila la folosirea tastaturii si utilizarea touchpad-ului. Pe langa asigurarea rigiditatii structurale, aceasta consolideaza articulatia balamalelor si protejeaza componentele interne.



Capac intarit

Partile laterale ale capacului sunt consolidate si functioneaza ca grinzile de protectie la impact in automobile. Acestea asigura suport structural pentru capac, ecran si balamale.