PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

LAPTOP ASUS X541NA-GO009 INTEL CELERON DUAL CORE N3350 4GB DDR3 500GB HDD Video Integrat DVDRW
Atribute :00
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:X541NA-GO009

Pret

1069.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

LAPTOP ASUS VIVOBOOK MAX X541NA-GO009, 15.6 HD (1366X768) LED-BACKLIT, GLARE (LUCIOS), INTEL CELERON DUAL CORE N3350 (1.1GHZ, UP TO 2.4GHZ, 2MB), VIDEO INTEGRAT INTEL HD GRAPHICS 500, RAM 4GB DDR3L 1600MHZ (ONBOARD) FARA OPTIUNE DE UPGRADE, HDD 500GB 5400RPM, 8X MULTI DL DVD- RW, SD CARD READER, STEREO SPEAKERS, BUILT-IN MICROPHONE, VGA WEBCAM, LAN 10/100, WLAN 802.11B/G/N (1X1) SINGLE-BAND, BLUETOOTH 4.0, PORTURI: 1XUSB 3.0 /1XUSB 2.0 /1XUSB3.1-C GEN 1 /1XHDMI /1XRJ45 /1XVGA /1XAUDIO COMBO JACK; ADAPTOR 33W, BATERIE FIXA 3 CELULE LI-ION 36WHR, TASTATURA CHICLET, HDD USER PASSWORD PROTECTION AND SECURITY, BIOS BOOTING USER PASSWORD PROTECTION, CULOARE RED COVER/ RED INSIDE, GREUTATE: 2.0KG, DIMENSIUNI: 381X252X27.6MM (WXHXD), ENDLESS OS
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Sunet impresionant - Puternic prin configuratie

Finisaje Elegante - Culori expresive

Laptop-urile ASUS din seria X sunt echipate cu o carcasa solida si usoara, ce cantareste doar 1.9kg (X541) sau 1.8 (X441) ? fiind solutia ideala pentru utilizare portabila. Finisajul sau premium va atrage cu siguranta atentia.

Sunet Expansiv, Optimizat de Experti

O combinatie de componente hardware, software, si optimizare atenta, tehnologia SonicMaster a fost dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook.
Un codec profesionist asigura o performanta sonora cu un nivel de precizie foarte ridicat, un amplificator optimizat permite redarea sunetului la un volum superior, in timp ce difuzoarele si camerele de rezonanta mai largi suporta un sunet mai puternic si bass mai profund.
Elementele suplimentare de procesare a semnalului audio ajuta la optimizarea performantelor componentelor hardware, filtrand zgomotul si imbunatatind claritatea audio astfel incat sa va puteti bucura de un sunet de o claritate exceptionala pe modelele voastre din Seria X.
Experimenteaza o Lume a Culorilor cu Tehnologia ASUS Splendid

Pentru a-ti oferi doar imagini de o calitate excelenta, tehnologia exclusiva ASUS Splendid include un sistem de corectie a temperaturii de culoare, ce permite reproducerea unei palete de culori mai bogate si profunde.
Aceasta dispune de patru moduri de afisare vizuale, ce pot fi accesate printr-o singura apasare de buton. Modul Culori Puternice optimizeaza contrastul pentru vizualizarea de fotografii sau urmarirea de clipuri video si filme; Modul Eye Care reduce nivelul de intensitate al luminii albastre si este ideal pentru citit pe perioade lungi de timp. Modul Normal a fost optimizat pentru sarcini de utilizare zilnica; in timp ce Modul Manual este utilizat pentru ajustari avansate ale culorilor.
Conexiuni Mai Rapide si Usoare cu Ajutorul Interfetei USB Tip-C

Noua interfata reversibila USB Tip-C usureaza semnificativ conectarea dispozitivelor periferice; si va ofera acces la viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de pana la 5Gbit/s, astfel incat transferul unui film cu dimensiunile de 2GB dureaza mai putin de 2 secunde. Design-ul foarte compact al port-urilor de conectivitate ajuta de asemenea la mentinerea profilului ultra-subtire al sistemelor din Seria X541.
Modelele X541 includ in continuare interfetele traditionale USB 3.0 si USB 2.0, pentru a asigura o compatibilitate perfecta cu toate dispozitivele voastre USB. X541 ofera optiuni de conectivitate suplimentare, cum ar fi port-urile HDMI si VGA pentru conectarea unor afisaje externe, cititor de card-uri a 3-in-1 SD/SDHC/SDXC, un port Ethernet RJ-45 si o unitate optica DVD Super Multi.
Design Ergonomic al Tastaturii

Tastarea este mai confortabila ca niciodata cu ajutorul tastaturii complete de tip chiclet, fabricata dintr-o singura bucata. Un proces imbunatatit de asamblare face posibila atingerea unei curse de doar 2.3 mm pentru taste si minimalizarea fenomenului de ?plutire? al acestora, pentru o experienta de tastare mult mai solida.