PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Telefon mobil Asus Zenfone Max Pro M1 ZB602KL 128GB Dual Sim 4G Deepsea Black ZB602KL-4A143EU
Atribute :
Disponibilitate:In stoc
Garantie:24
Termen livrare:24 ore
Cod:ZB602KL-4A143EU

Pret

1069.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

SMARTPHONE ASUS ZENFONE MAX PRO M1 (ECRAN 5.99" IN CARCASA DE 5.5") 4G/LTE, DUAL SIM (2XNANO-SIM, 4G/LTE DAR NU CONCOMITENT, STAND-BY DUAL), CHIPSET/PROCESOR/GPU QUALCOMM 64-BIT SNAPDRAGON 636 OCTA-CORE (1.8GHZ) CU ADRENO 509, ECRAN IPS 5.99" FHD+(2160X1080, 450CD/MP, CONTRAST 1500:1, 85% NTSC, 404PPI) CU PROTECTIE STICLA 2.5D SI BLUELIGHT FILTER EYE CARE(FILTRU DE LUMINA ALBASTRA), RAM 4GB LPDDR4, STOCARE 128GB EMCP (SUPORT MICROSD 2TB CU SLOT DEDICAT), 3 CAMERE(2 PE SPATE SI UNA FRONTALA): CAMERA PRINCIPALA 13MP (F/2.0, DISTANTA FOCALA 25MM, VIDEO 4K@30FPS CU FOTOGRAFIERE IN TIMPUL FILMARII) SI CAMERA 5MP + CAMERA FRONTALA 8MP (DISTANTA FOCALA 26MM, UNGHI DE 85 DE GRADE, DEBLOCARE PRIN RECUNOASTERE FACIALA), WIFI 802.11 B/G/N/ BLUETOOTH 5.0 HID/ MICROUSB2.0, PORTURI: 1X3.5MM AUDIO JACK/ 1XMICROUSB2.0 / 1XMICROSD, NAVIGATIE GPS & A-GPS & GLONASS & BDS, SENZORI: GIROSCOPIC & E-BUSOLA & DE PROXIMITATE & DE LUMINA AMBIENTALA & ACCELEROMETRU & CITITIOR DE AMPRENTA DIGITALA PE SPATE (0.3SECUNDE) & RECUNIASTERE DEGETE UMEDE, BATERIE LI-POLYMER 5000MAH (NEDETASABILA, CU INCARCARE RAPIDA 100% IN 2:42 ORE), ADAPTOR 5V 2A 10W, DIFUZOR, 2* MICROFOANE CU TEHNOLOGIE ASUS NOISEREDUCTION, RADIOFM, DIMENSIUNI 159X76X8.45MM (LXWXH), GREUTATE 180G, CULOARE NEGRU ULTRAMARIN (DEEPSEA BLACK) SI CARCASA METALICA, CASTI SI CABLU MICROUSB INCLUSE, ANDROID 8.10(OREO)
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Telefon mobil ASUS ZenFone Max Pro M1 ZB602KL, Dual SIM, 128GB, 4G
 
Performante de Neegalat

ZenFone Max Pro este un smartphone de ultima generatie construit pe platforma Snapdragon 636, ce ofera performante si autonomie extraordinare. Cu ajutorul magnificului afisaj de 6inch Full HD+ (2160x1080) 18:9, cu vizualizare pe intregul ecran, bateriei de 5000mAh cu autonomie extinsa, sistemului de camere duale si sunetului extraordinar, ZenFone Max Pro ofera intreaga energie si putere de care aveti nevoie pentru a raspunde cerintelor stilului vostru de viata alert. ZenFone Max Pro este companionul vostru de nadejde, intotdeauna gata sa surprinda fiecare moment special.
 
Performanta
Performanta mobila avansata cu ajutorul procesorului octa-core pe 14nm

ZenFone Max Pro este construit in jurul avansatei Platforme Mobile Qualcomm Snapdragon 636, ce combina performante ridicate cu o autonomie superba a bateriei. Acest procesor este de pana la 1.54x mai rapide decat predecesorul sau indiferent de activitatea voastra, ZenFone Max Pro se descurca excelent, oferind performante deosebite.
 
Baterie
Nivel masiv de energie


In interiorul atragator al modelului ZenFone Max Pro se afla o sursa de energie masiva: o puternica baterie litiu-polimer de 5000mAh special conceputa pentru a oferi maximul de performanta, ocupand in acelasi timp un spatiu minim. Beneficiind de atat de multa putere, veti putea face mai multe lucruri pe Internet, transmite clipuri video mai lungi si vorbi cat de mult doriti fara a va face probleme legate de autonomie.
 
Afisaj
Afisare pe intregul ecran


Bucurati-va de o experienta vizuala foarte imersiva cu ajutorul lui ZenFone Max Pro, datorita sistemului de afisare a imaginilor pe intregul ecran ce va ofera o experienta de vizualizare extinsa si imbunatatita. ZenFone Max Pro face fotografiile, clipurile video si orice alt tip de continut sa arate mai bine ca niciodata. Cu ajutorul lui ZenFone Max Pro, totul este mai clar, mai luminos si de dimensiuni extinse!
 
Design
Dimensiuni similare, ecran extins


ZenFone Max Pro va permite sa vedeti mai multe, intr-un spatiu restrans! Ecranul sau ultra-compact de 6 inchi are margini ultra-subtiri, astfel incat incape intr-o carcasa subtire, de aceiasi dimensiune cu majoritatea telefoanelor standard de 5.5 inchi. Este cel mai bun design ergonomic, dar si atragator, subtire si confortabil in utilizare.
 
Design
180g, complet metalic, foarte zvelt


ZenFone Max Pro dispune de un design metalic foarte rezistent, cu o carcasa subtire si usoara, finisata cu un nivel ridicat de precizie pentru a-i oferi un aspect luxos si zvelt. Pentru a permite deblocarea rapida, un senzor pentru amprente a fost plasat intr-o maniera foarte inteligenta in partea din spate, permitand accesul rapid si reprezentand doar una dintre numeroasele detalii atent concepute ce fac din ZenFone Max Pro un dispozitiv complet iesit din comun. Iar pentru a raspunde cerintelor stilului vostru unic, puteti alege intre doua variante de finisaj extraordinare.
 
Camere Principala Dubla
Surprindeti cat mai realist momentele vietii


ZenFone Max Pro este echipat cu un sistem avansat de camere duale ce va vor oferi o experienta de fotografie mobila mult mai buna. Camera spate focalizeaza subiectul intr-o clipita, si este echipata cu un senzor de rezolutie mare cu un obiectiv de calitate foarte buna si apertura larga, ce surprinde fotografii mai clare de fiecare data. ZenFone Max Pro inregistreaza clipuri videl la rezolutii pana la 4K UHD de patru ori nivelul de calitate Full HD! In plus, nu trebuie sa faceti nimic complicat: tintiti, inregistrati si partajati amintirile voastre, toate surprinse cu un nivel incredibil al detaliilor.
 
Modul Portret
Surprindeti portrete perfecte


Pentru a va permite sa realizati portrete si cadre apropriate extraordinar de frumoase, camera secundara a modelului ZenFone Max Pro este utilizata pentru a crea un efect artistic de adancime de camp, focalizand perfect subiectul si incetosand treptat fundalul pentru a obtine un efect subtil, dar vizibil, ce ajuta la punerea in evidenta a acestuia.
 
Modul Infrumusetare
Surprindeti-va propria frumusete


Pentru a va ajuta sa realizati cele mai reusite selfie-uri, ZenFone Max Pro include o functie de infrumusetare in timp real, ce retuseaza instantaneu cadrele pentru a elimina imperfectiunile, echilibra trasaturile faciale, imbunatati tonalitatile pielii si multe altele. ZenFone Max Pro va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea!
 
Sunet
Divertisment extraordinar


Difuzorul modelului ZenFone Max Pro incorporeaza 5 magneti si o bobina de voce metalica, conduse de un puternic amplificator inteligent NXP ce ofera un sunet puternic, plin de emotie in orice scenariu  si la un nivel calitativ extraordinar.
 
Interfete Triple
Mai multe optiuni de conectivitate, mai mult spatiu de stocare


ZenFone Max Pro dispune de doua interfete SIM ce suporta viteze 4G LTE de pana la 400Mbps, si o interfata microSD ce va permite sa extindeti instantaneu spatiul de stocare disponibil pana la 2TB. Tavita sa cu trei spatii, deosebit de versatila, va permite sa instalati doua card-uri SIM si un card microSD .
 
Securitate
Deblocare rapida

Aveti mainile murdare sau ocupate? Nicio problema! ZenFone Max Pro dispune de un sistem de recunoastere faciala, deblocare prin recunoastere faciala, ce va recunoaste trasaturile unice si va deblocheaza rapid telefonul. De asemenea, acesta include un senzor pentru amprente plasat pe partea din spate, ce ofera pozitia de utilizare perfecta in functie de felul in care tineti telefonul. Senzorul permite deblocarea modelului ZenFone Max Pro in doar 0.3 secunde chiar si atunci cand degetele voastre sunt umede!
 
Cea mai noua versiune Android Oreo
Mai rapid, mai inteligent cu ajutorul experientei Android pure


Cea mai recenta versiune a extraordinarei interfete de utilizare Android ofera o experienta intuitiva ce va ajuta sa duceti la indeplinire mai rapid sarcinile de lucru, va imbunatateste productivitatea, si pur si simplu va permite sa va distrati mai mult utilizand telefonul.