PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Laptop Lenovo V310-15IGM Intel Celeron N4000 15.6" 4GB DDR 4, HDD 1TB, Intel UHD,Free Dos
Atribute :
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:81HL002DRI

Pret

1049.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

LAPTOP LENOVO V130-15IGM CU PROCESOR INTEL CELERON N4000 PANA LA 2.60 GHZ, 15.6", 4GB, 1TB, INTEL UHD GRAPHICS 600, FREE DOS, IRON GREY
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Laptop Lenovo V130-15IGM cu procesor Intel Celeron N4000 pana la 2.60 GHz, 15.6", 4GB, 1TB, Intel UHD Graphics 600, Free DOS, Iron Grey

Visul orcarui administrator IT.
Laptopul Lenovo V130 pentru afaceri mici este foarte portabil, cantarind doar 1,8 kg - totusi, dispune de o procesare puternica, deci este perfect pentru a lucra oriunde. Bucurati-va de siguranta deplina datorita tehnologiei TPM si declansatorului camerei web care se asigura ca aceasta este obturata atunci cand camera este oprita; nici o sansa de a fi spionat de hackeri.

Nu conteaza din ce unghi privesti.
Cu ecranul antiglare, V130 ofera culori bogate indiferent de ceea ce faci. Lucreaza la un proiect. Fii creativ. Urmareste un film. Ecranul se deschide la 180 de grade, facandu-l usor de impartit cu ceilalti. Cu difuzoarele stereo si Dolby Audio? indiferent de ceea ce asculti, esti sigur ca suna la fel de bine cum arata.
Gandeste in afara cutiei.
Tastatura ergonomica de dimensiuni mari de pe V130 a fost conceputa pentru confort si precizie de scriere. Touchpad-ul mare face chiar mai usor sa fii productiv oriunde te afli fara a avea nevoie de un mouse, iar designul dintr-o bucata arata elegant. Aceasta tastatura este, de asemenea, rezistenta la varsare astfel incat puteti sa va ocupati de afacerea dvs. fara a avea grija micilor neplaceri ale vietii de zi cu zi.
Construit pentru afaceri, testat pentru viata
Laptopurile din seria V se supun unor verificari de fiabilitate si durabilitate pentru a se asigura ca functioneaza fara probleme pentru multi ani. De la rezistenta la socuri si vibratii, la indurarea rigorilor de folosire zilnica. De la testarea balamalelor, fiabilitatea ventilatoarelor si temperaturii de functionare, la teste de presiune si multe altele. Stim ca PC-ul tau iti poate influenta stilul de viata, asa ca te asiguram ca acesta va rezista.