PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Tastatura bluetooth Trust Mida XL touchpad, Negru
Atribute :26,Trust
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:22573

Pret

110.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Tastatura bluetooth Trust Mida XL touchpad, Negru


Control confortabil
Tastatura Bluetooth Trust Mida cu touchpad XL va permite sa navigati in canapeaua dvs. de acasa. Puteti controla cu usurinta laptopul, PC-ul, Smart TV, tableta sau consola cu aceasta tastatura subtire fara fir pentru utilizarea de zi cu zi, direct din confortul canapelei proprii! Tastatura subtire are un design compact, cu spatiu redus, dar ofera totusi o experienta confortabila de scriere. Are taste cu profil redus, care necesita doar o mica apasare . Touchpad-ul extra mare are aceeasi functionalitate ca si mouse-ul obisnuit si este folosit pentru navigarea usoara si rapida. Dispune de doua butoane pentru a gestiona dispozitivele conectate. Aceasta face tastatura perfect potrivita pentru utilizare versatila.


 
Utilizarea multimedia
Tastatura Bluetooth Mida dispune de 14 taste multimedia. Acestea functioneaza cu iOS, Android si Windows. Acum puteti naviga pe web, posta actualizari de social media si trimite e-mailuri cu un singur clic pe un buton: controlul fara efort este cheia !


Utilizare in room
Tastatura vine cu o raza wireless de pana la 10 metri. Bateria incorporata dureaza pana la doua saptamani, in functie de utilizarea dvs. Tastatura poate fi pornita / opritacu comutatorul de alimentare.