PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Mouse gaming Trust GXT 180 Kusan Pro, Negru
Atribute :26,Trust
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:12
Termen livrare:48 ore
Cod:22401

Pret

112.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Mouse gaming Trust GXT 180 Kusan Pro




 
Co-dezvoltate de profesionisti

Asa cum a fost testat pe deplin de catre echipa Epsilon, materialele de calitate superioara si designul ideal, usor, ergonomic, se potrivesc perfect nevoilor tuturor jucatorilor competitivi. Cu un factor de forma ambidextra, acest mouse este proiectat pentru jucatorii . Invelisul anti-alunecare asigura un control optim in orice circumstanta. Cablul de cauciuc de 180 cm impiedica incurcarea cablurilor.  
Programat sa castige

Esti cu un pas inaintea dusmanilor tai cand tu si echipamentul tau devii unul. Software-ul avansat va permite sa modificati cele 6 butoane receptive si programabile, astfel incat mouse-ul sa fie perfect adaptat preferintelor dumneavoastra. Proiectati macro-urile si alocati butoanele actiunilor care va vor economisi timp crucial si va creste viteza de reactie. Indiferent de provocarea pe care o accepti, viteza cu care te descurci cu Kusan-ul iti va lovi inamicii.  
Controlul jocului

Intrati pe arena jocurilor cu un senzor Pixart 3325 de inalta precizie, care va ofera acea margine pentru a va imbunatati statisticile pentru heads-up. Cu un factor de forma ambidextra, acest mouse este proiectat pentru toti jucatorii. Invelisul anti-alunecare asigura un control optim in orice circumstanta. Cablul de cauciuc de 180 cm impiedica imprastierea cablurilor .