PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Mouse gaming Trust Manx GXT 140, Wireless, Negru
Atribute :26,Trust
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:21790

Pret

80.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Mouse gaming Trust Manx GXT 140, Wireless, Negru


Mouseul Trust GXT 140 Manx Wireless cu baterie reincarcabila integrata este arma dvs. pentru a respinge orice atac. De la focalizarea pe un dusman sau comandarea unei intregi armate, cu GXT 140 veti avea victoria in mana.

Durata de joc infinita
GXT 140 functioneaza wireless si asigura o durata de joc de pana la 200 de ore! Conectati pur si simplu receptorul wireless in PC sau laptop si va puteti exersa abilitatile din joc ore intregi. Ati terminat jocul? Depozitati receptorul in mouse, sau lasati-l conectat la PC sau laptop. Nici chiar incarcarea mouseului nu va va opri: conectati cablul USB inclus si continuati jocul.

Precizie inalta
Cu un senzor optic de 3000 DPI, Manx este proiectat pentru gamerii care vor sa fie urmatorii campioni eSports. Timpul de raspuns rapid, precizia militara si confortul asigurat continuu face diferenta dintre a pierde si a castiga.

Conectati, jucati, castigati
Alegeti din 6 culori diferite pentru a va potrivi la configuratia jocului. GXT 140 dispune de 8 butoane sensibile, inclusiv de 2 butoane pentru degetul mare pentru derulare usoara inainte si inapoi. Manx este proiectat pentru a se potrivi in mod natural in mana, scoateti pur si simplu Manx din cutie si il puteti folosi instantaneu. Nu este necesar niciun software pentru configurarea butoanelor, le puteti folosi direct pentru activitatile din joc.
 
Caracteristici:
- Baterie reincarcabila;
- Timp de joc de pana la 200 de ore;
- Senzor optic de 3000 dpi;
- 8 butoane receptive;
- Continuati sa jucati in timpul incarcarii;
- Iluminare LED reglabila.