PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Solid State Drive (SSD) Western Digital Blue 3D, 500GB, 2.5", SATA III
Atribute :Recomandate
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:WDS500G2B0A

Pret

450.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

SSD Intern WD, 500GB, Blue, SATA 3.0, 3D NAND, 7mm, 2.5", rata transfer r/w 560mbs/530mbs
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Solid State Drive (SSD) WD Blue 3D, 500GB
 
Fiabilitate de varf

Un SSD este proiectat fara componente in miscare pentru a proteja impotriva pierderii de date daca este accidentat lovit sau scapat. Cu un MTTF (timp mediu pana la defectare) de 1.75 milioane ore, pana la 500 TBW (cu terabyte scrise) 5 si cateva tehnologii de corectare a erorilor, SSD-urile ND SATA WD Blue 3D pot ajuta la pastrarea datelor pentru anii urmatori.

 
Compatibilitate larga

Cu o certificare de la Laboratorul de testare a integritatii functionale WD (Laboratory of Integrity Testing), fiecare SSD ND SATA ND Blue 3D este verificat pentru compatibilitate cu o gama larga de computere desktop si laptop. Fiecare SSD WD Blue 3D NAND SATA trece printr-o testare extensiva de compatibilitate si fiabilitate pentru a se asigura ca respecta standardele inalte ale marcii WD.

 
WD SSD Dashboard descarcabila si software-ul Acronis

Monitorizati capacitatea disponibila a unitatii, temperaturile de functionare, atributele SMART si multe altele cu tabloul de bord SSD WD. Software-ul Acronis True Image ? WD Edition, disponibil ca descarcare gratuita, poate clona unitatile si poate face backup pentru sistemul de operare, aplicatiile, setarile si toate datele.