PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Tastatura gaming Trust Myra GXT 840
Atribute :26,07,Trust
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:21973

Pret

125.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Tastatura gaming Trust Myra GXT 840


 
Tastatura gaming
Degetele dvs. vor zbura pe tastatura gaming Trust GXT 840 Myra cu 5 taste macro programabile. Faceti din aceasta tastatura blazonul dvs. alegand una dintre cele trei culori de iluminare LED.

Unica pentru toti
Alegeti dintre rosu, albastru si mov pentru a asorta tastatura la configuratia de joc si programati cele 5 taste macro pentru o personalizare si mai inalta. Fie ca faceti un tur cu masina de curse virtuala sau comandati o armata in campurile de lupta cruciale, aceasta tastatura este tovarasul dvs. in jocurile de urmatorul nivel.

Precizie la dimensiuni complete
Tastatura dispune de o dimensiune completa, ceea ce inseamna ca este proiectata optim pentru o tastare rapida. GXT 840 este echipata cu tehnologie anti-ghosting, pentru un joc rapid si de precizie: poate inregistra pana la 8 apasari simultane de taste. Myra este proiectata pentru un confort ergonomic suprem in timpul sesiunilor lungi de jocuri. Este munitia dvs. pentru a incepe o cariera in eSports.

Apasati pentru a controla
Myra este echipata de 12 taste multimedia de acces direct. Controlul continutului media este la varful degetelor dvs. Puteti chiar reda si intrerupe muzica, incepe o cautare sau schimba paginile direct, cu ajutorul tastelor dedicate. Comutatorul special pentru modul joc asigura faptul ca nu va veti intoarce accidental pe desktop la apasarea tastei Windows, deoarece dezactiveaza tasta in timpul jocului. Veti ramane concentrat pana la final.

Taste programabile/Hotkeys 5

Greutate (Kg) 0.2

Lungime cablu 1.8 m