PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Mouse Gaming Trust GXT 130, Wireless, USB 2.0, Negru
Atribute :Idei de cadou,Trust,Gaming la superlativ!
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:20687

Pret

85.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Mouse Gaming Trust GXT 130, Wireless, USB 2.0, NegruTrust GXT 130 Mouse Wireless pentru Jocuri
Mouse-ul wireless de gaming Trust GXT 130 Wireless este fabricat pentru sesiuni prelungite de jocuri. Tintirea cu precizie in shootere sau comandarea rapida a trupelor in jocurile de strategie, mouse-ul de gaming GXT 130 Wireless este potrivit in orice situatie.Confortabil pentru sesiuni lungi de jocuri
Mouse-ul de gaming Trust GXT 130 Gaming are o forma ergonomica care il face ideal si confortabil pentru sesiunile prelungite de jocuri. Suplimentar, mouse-ul are un invelis de cauciuc pe laterale pentru a asigura prinderea optima. De asemenea, GXT 130 este echipat cu 3 butoane suplimentare pentru degetul mare, un buton inainte, inapoi si CTRL, ceea ce ofera acestui mouse si mai multe avantaje.

 


Foc dublu
Datorita butonului de foc dublu de pe GXT 130, niciun inamic nu este mai rapid ca dvs. Folositi acest buton in joc pentru a trage de doua ori cu un singur clic. Permite eliminarea tuturor oponentilor si dublarea sanselor de a castiga.

 


Precizia este cheia
Mouse-ul GXT 130 Gaming este echipat cu un senzor optic de precizie de gaming cu viteza reglabila intre 800 dpi si 2400 dpi. Comutati rapid DPI-ul cu butoanele de crestere/scadere in timpul jocului pentru a regla viteza in orice situatie.

Acest mouse wireless de gaming este precis si rapid ca un mouse de gaming cu fir. Cu o conexiune wireless de opt metri, acest mouse dispune de un interval suficient pentru orice configuratie de joc. Datorita sistemului inteligent de gestionare a energiei, care dezactiveaza mouse-ul cand nu este folosit timp de 8 minute, va puteti folosi mouse-ul in multe batalii, intreceri sau expeditii fara a trebui sa inlocuiti bateriile.


Caracteristici
- Comutare rapida DPI cu ajutorul butoanelor de crestere/scadere a nivelului (800/1200/1600/2000/2400 DPI)
- 3 butoane suplimentare pentru degetul mare: inainte, inapoi si CTRL
- Buton practic pentru tragere dubla la un singur clic
- Iluminat LED cu functie pornit/oprit din butonul de pornire
- Invelis cauciucat pentru aderenta si control optim
- Conexiune fara fir stabila, continua, la distante de pana la 8 metri