PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Multifunctional Color CISS EPSON L3070 A4 WIRELESS
Atribute :Recomandate
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:12
Termen livrare:48 ore
Cod:C11CF47403

Pret

1049.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

MULTIFUNCTIONAL INKJET COLOR EPSON ECOTANK CISS L3070, PIEZO ELECTRIC, DIMENSIUNE A4 (PRINTARE,COPIERE, SCANARE), PRINTARE BORDERLESS, VITEZA 33PPM ALB-NEGRU, 15PPM COLOR, REZOLUTIE 5760X1440 DPI, ALIMENTARE HARTIE 100 COLI,SCANNER CIS REZOLUTIE 1200X2400
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Imprimare fara cartuse:
- Cerneala pentru doi ani in cutia echipamentului
- Imprimare la cost minim
- 3-in-1 cu cititor de carduri SD

Va prezentam o solutie economica si fara batai de cap pentru a imprima acasa: multifunctionalul 3-in-1 Epson EcoTank ITS fara cartuse. Oferind un cost pe pagina extrem de redus, este livrat cu cerneala pentru doi ani in cutia echipamentului si poate reduce costurile de imprimare cu pana la 90%. Acest compact multifunctional cu jet de cerneala 3-in-1 este echipat cu un ecran LCD de 3,7 cm si ofera functii de imprimare, copiere si scanare.


Cost minim
Stiati ca multifunctionalul Epson EcoTank ITS poate reduce costurile de imprimare cu pana la 90%? Acesta este livrat cu recipiente de cerneala de mare capacitate, care pot imprima pana la 13.000 de pagini alb-negru si 6.500 de pagini color. Aceasta inseamna ca veti beneficia de un cost pe pagina extrem de redus.

Imprimare fara cartuse
Epuizarea cernelii poate genera frustrari. Chiar daca aveti cartuse de schimb, dureaza sa le inlocuiti. Daca sunteti ocupat si depindeti de imprimanta dvs., exista o solutie usoara. Epson EcoTank ITS are un sistem integrat de rezervoare de cerneala de capacitate foarte mare, care elimina complet necesitatea cartuselor si este livrat cu cerneala pentru doi ani in cutia echipamentului.


Dimensiuni compacte si usurinta de utilizare
Suntem de parere ca imprimarea trebuie sa fie simpla si fara batai de cap. De aceea sistemul nostru de rezervoare de cerneala este complet integrat si simplu de configurat. De asemenea, este compact, putand fi integrat cu usurinta in locuinta.


Imprimare mobila
Fiind echipat cu Wi-Fi si Wi-Fi Direct, modelul L3070 poate imprima documente de pe dispozitive smartphone si tablete folosind aplicatia Epson iPrint. Poate primi fisiere de aproape oriunde din lume prin intermediul Epson Email Print.


Siguranta

Multifunctionalul EcoTank ITS a fost conceput special pentru a oferi o solutie de imprimare pe termen lung. Acesta produce rezultate constante si fiabile, datorita capului de printare permanent avansat Micro Piezo si cernelii Epson originale.


Caracteristici esentiale
Cerneala pentru doi ani in cutia echipamentului
Imprimati pana la 13.000 de pagini alb-negru si 6.500 de pagini color.
Imprimare la cost minim
Economisiti pana la 90 % din costurile de imprimare.
Fara cartuse de cerneala
Sistem integrat de rezervoare de cerneala cu reumplere usoara.
Wi-Fi, Wi-Fi Direct si aplicatii
Imprimare de pe dispozitive mobile.
3-in-1
Imprimare, copiere, scanare si fotografii fara margini.

O alegere usoara
Va prezentam imprimantele EcoTank ITS
Imprimare la cost minim, fara cartuse
Epuizarea cernelii poate genera frustrari. Chiar daca aveti cartuse de schimb, dureaza sa le inlocuiti. Daca sunteti ocupat si depindeti de imprimanta dvs., exista o solutie usoara. Imprimanta Epson EcoTank ITS utilizeaza un sistem cu rezervor de cerneala de capacitate foarte mare, care elimina complet necesitatea cartuselor. Descoperiti usurinta de utilizare si economiile imprimarii fara cartuse. Imprimantele noastre EcoTank ITS sunt livrate cu cerneala pana la trei ani in cutia imprimantei, economisind pana la 90% din costurile de imprimare.