PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UJ634V, 4K Ultra HD
Atribute :00,Recomandate
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:43UJ634V

Pret

1850.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Panou IPS 4K

Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD iti ofera culori bogate si contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare.
 
Active HDR ofera o gama vasta de continuturi HDR

 
Active HDR analizeaza si optimizeaza continuturile HDR10 si HLG, pentru o experienta HDR uluitoare, care iti va taia respiratia. Datorita procesarii exclusive pentru HDR10 si HLG a televizorului LG, telespectatorii beneficiaza de o gama mai vasta de continuturi HDR.
 
Amplificator de contrast pentru vizionare HDR

 
HDR Effect de la LG utilizeaza o tehnologie unica de procesare a imaginilor, care transforma continuturile cu interval dinamic standard si emuleaza calitatea HDR prin amplificarea contrastului, astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR.
 
Stiinta controlului luminii

 
Ultra Luminance si Local Dimming imbunatatesc luminozitatea si intensifica detaliile, prin reglarea retroiluminarii si impartirea imaginii in blocuri de contrast individualizat.
 
Conversie a rezolutiei la calitate 4K

 
4K Upscaler de la LG amplifica rezolutia, apropiind-o de calitatea 4K, printr-o tehnologie de procesare a imaginilor de ultima ora.
 
Lasa-te invaluit de sunetul bogat

 
Lasa-te cuprins de cel mai nou si mai avansat sunet surround de la LG, pe sapte canale virtuale, pentru o experienta de imersiune superioara.
 
Acces facil la divertisment cu webOS 3.5

 
Cu telecomanda Magic Remote si webOS 3.5 poti patrunde intr-o lume infinita de continuturi premium de la cei mai populari furnizori de divertisment.
* GUI pentru webOS poate sa difere in functie de tara.
* Serviciile depind de disponibilitate, pot necesita un abonament si pot varia in functie de produs si de platforma. Este necesara o conexiune la internet.
* Telecomanda Magic Remote este inclusa in ambalajul anumitor modele de televizoare webOS.
* Tasta functionala Netflix de pe telecomanda poate sa nu fie disponibila in anumite tari.  
webOS 3.5,securitatea in care poti avea incredere

 
Asistentul de securitate din webOS3.5 obtine prestigioasa certificare CC internationala privind securitatea si certificarea UL CAP2900-1 pentru capacitatea sa de a oferi protectie superioara confidentialitatii. Acesta impiedica instalarea de aplicatii neautorizate, atacurile hackerilor si furturile de informatii cu caracter personal.
 
Acceseaza facil continutul 4K HDR de pe Netflix

 
Cu un control mai facil si acces mai rapid, puteti explora si va puteti bucura de mai mult continut 4K hdr premium de la Netflix pe un televizor LG 4K.
* GUI pentru webOS poate sa difere in functie de tara.
* Disponibilitatea caracteristicii 4K HDR poate varia in functie de continutul Netflix.
* Designul telecomenzii Magic Remote si aranjarea butoanelor poate varia in functie de tara.
* Este necesar un abonament la serviciile Netflix. Disponibilitatea caracteristicii 4K depinde de planul dvs. de abonament la Netflix, de serviciul de internet, de specificatiile dispozitivului si de disponibilitatea continutului.