PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Monitor LED TN PHILIPS 273V5LHSB/01, 27", Full HD, negru
Atribute :00
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:273V5LHSB/01

Sumar tehnic:

  • Descriere
  • Specificatii
  • Review

SmartContrast

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nuante intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

Afisaj 16:9 Full HD pentru cea mai buna experienta de vizionare

Acest ecran LCD Full HD are o rezolutie panoramica de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicata rezolutie care poate fi obtinuta din surse HD, pentru o calitate ireprosabila a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptand semnal 1080p din orice sursa, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD si Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult imbunatatita, pentru a accepta o calitate a semnalului si o rezolutie mult mai ridicate. Imaginile rezultate in urma scanarii progresive sunt complet lipsite de scintilatii, cu luminozitate mare si contrast optim.

 

 

Fara mercur

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru permite obtinerea unui afisaj ecologic pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

 

Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfata multimedia de inalta definitie), semnale digitale video si audio de inalta calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V si camere video.