PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Monitor LED DELL E2417H 24", 1920x1080 IPS 8ms VGA DisplayPort Black
Atribute :00,Recomandate
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:0
Termen livrare:48 ore
Cod:E2417H-05

Pret

696.11
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Monitor LED DELL E-series E2417H 24", 1920x1080, 16:9, IPS, 1000:1, 178/178, 5ms, 250 cd/m2, VESA, 8ms, VGA, DisplayPort, Black
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review

Esential pentru cerintele profesionale de zi cu zi

 

Maximizati productivitatea la locul de munca utilizand un monitor proiectat sa raspunda cerintelor specifice ale companiei dvs.

 

Ecran performant: puteti vizualiza aplicatiile, foile de calcul si altele pe ecranul de 23,8 inchi la claritatea asigurata de rezolutia Full HD (1.920 x 1.080).

Lucrati confortabil: optimizati confortul ochilor si reduceti emisiile nocive de lumina albastra cu ajutorul caracteristicii ComfortView si al ecranului fara palpaieli.

Stralucitor din orice unghi: vedeti culori consecvente pe toata deschiderea unghiului foarte larg de vizualizare, de 178/178, prin intermediul tehnologiei de comutare in plan (IPS).

   

Usurinta deosebita in utilizare

 

Creati un spatiu de lucru in functie de specificatiile dorite.

Comenzi comode: accesati usor butoanele pentru pornire, luminozitate, contrast si modurile de presetare particularizabile, amplasate in partea din fata a monitorului.

Versatilitate inclusa: puteti configura in mod flexibil monitorul cu ajutorul diverselor suporturi de montare, care raspund cerintelor profesionale dinamice.

Inclinare dupa dorinta: lucrati confortabil inclinand monitorul cu 5 in fata sau 21 in spate.

Functionare imediat dupa despachetare: monitorul este compatibil cu majoritatea PC-urilor de generatie veche si moderne prin conectivitatea VGA si DisplayPort.

Lucrati confortabil: optimizati confortul ochilor si reduceti emisiile nocive de lumina albastra cu ajutorul caracteristicii ComfortView.

Fiabil si ecologic

 

Scapati de griji cu ajutorul serviciilor Dell si al designului ecologic al celei mai bune marci de monitoare din lume.
 
Bucurati-va de fiabilitatea inegalabila oferita de producatorul celei mai bune marci de monitoare din lume.

Puteti sta linistit stiind ca monitorul Dell include Service cu schimb in avans in cadrul Garantiei noastre limitate standard pentru hardware timp de trei ani. De asemenea, puteti face upgrade la serviciul ProSupport pentru a beneficia de asistenta tehnica 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la configurare, depanare si altele, precum si de Service cu schimb in avans, care permite inlocuirea monitorului de a doua zi lucratoare.

Designul nostru ecologic respecta cele mai recente standarde de reglementare si de mediu, precum ENERGY STAR, EPEAT Gold, TCO Certified Displays, CEL si CECP.

Faceti upgrade la asistenta tehnica specializata prin telefon disponibila 24x7 prin serviciul optional Dell ProSupport.

Accesorii recomandate

 

Completati-va experienta cu accesorii proiectate pentru a valorifica la maximum monitorul Dell.
Fixati usor monitorul printr-o simpla apasare si bucurati-va de flexibilitatea bratului articulat Dell pentru un singur monitor.

Protejati monitorul printr-un cablu ultrarezistent din otel calit cu carbon, cu mecanism brevetat de blocare cu cheie, in forma de T.