PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Monitor PHILIPS 19.5" HD 203V5LSB26/62 16:9, VGA, 5 ms, Black
Atribute :00,Recomandate
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:203V5LSB26/62

Pret

414.10
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Monitor, 19.5", PHILIPS, 203V5LSB26/62, HD+, 19.5", TN, 16:9, WLED, 5 ms, 200 cd/m2, 10M:1, D-SUB, VESA, , Black
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
   

Reglare usoara a performantei afisajului cu SmartControl Lite


SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generatie urmatoare cu interfata grafica bazata pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului sa regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

   

SmartContrast pentru detalii negre, bogate


SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intesitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nunate intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

   

Afisaj ecologic fara mercur



Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice sustante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru permite obtinerea unui afisaj ecologic pe intrgul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

   

Tehnologie cu LED-uri pentru culori vii, naturale


LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o stralucire completa si constanta mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu contin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare si scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultand un raport de contrast foarte inalt. De asemenea, ofera o reproducere superioara a culorilor datorita luminozitatii constante pe intregul ecran.