PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Placa video ASUS GeForce GTX 1060 Dual OC 3GB DDR5 192-bit
Atribute :07,Promotie 25.03-28.03.2024,Super oferta
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:36
Termen livrare:48 ore
Cod:DUAL-GTX1060-O3G

Pret

1150.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Placa video Asus NVIDIA GeForce GTX 1060, DUAL-GTX1060-O3G, PCI Express 3.0, GDDR5 3GB, 192bit, OC Mode - GPU Boost Clock : 1809 MHz , GPU Base Clock : 1594 MHz, Gaming Mode (Default) - GPU Boost Clock : 1785 MHz , GPU Base Clock : 1569 MHz, DVI, 2*HDMI, 2*DP, HDCP, FAN
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Placa video ASUS GeForce GTX 1060 DUAL, 3GB GDDR5, 192-bit



  ASUS GeForce GTX 1060 Dual  vine echipata cu design patentat al ventilatorului triplu cu elice in forma de aripa pentru un flux de aer mai mare cu 105%. GeForce GTX 1060 include de asemenea GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster, ce permite optimizarea intuitiva a performantelor si streaming-ul instantaneu al actiunii din jocuri.


   

Design patentat al ventilatorului cu elice tripla in forma de aripa
Maximizarea Fluxului de Aer si Presiune Crescuta cu 105% a Aerului
Placile video sunt echipate cu elice cu un design nou, patentat, in forma de aripa, ce maximizeaza fluxul de aer si imbunatatesc presiunea statica a fluxului de aer cu 105% in zona radiatorului.



Tehnologia Auto-Extreme si Super Alloy Power II

Toate placile video ASUS sunt fabricate acum utilizand Tehnologia Auto-Extreme, un proces de productie 100% automatizat si componentele Super Alloy Power II imbunatatesc semnificativ eficienta, reduc pierderile de putere si ating niveluri de eficienta ale sistemului de racire.





    GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster
Beneficiind de o interfata de utilizare redesenata, complet noua si foarte intuitiva, GPU Tweak II usureaza semnificativ activitatile de overclocking, acestea avand un suport vizual mai bun ca niciodata, dar oferind in continuare optiuni avansate pentru overclock-erii cu experienta. Cu un singur click, noua functie Gaming Booster maximizeaza performantele sistemului prin eliminarea tuturor proceselor redundante si alocarea automata a tuturor resurselor disponibile.


   
XSplit Gamecaster
Streaming Instant al Actiunii din Jocuri

Acum puteti rula XSplit Gamecaster pentru a transmite sau sa inregistrezi cu usurinta actiunea din jocuri direct dintr-o interfata suprapusa peste ecran.