PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Laptop Asus X540LA-XX002D 15.6" Intel Corei3-4005U 4GB DDR3 500GB HDD Video Integrat DVDRW.
Atribute :
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:X540LA-XX002D

Pret

1746.02
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Asus X540LA-XX002D, 15.6 inch, 1366 x 768 pixeli, Core i3, 4005U, Capacitate memorie 4 GB DDR3L, Capacitate HDD 500 GB, Viteza HDD 5400 RPM, Tip unitate optica 8X Super Multi with Double Layer, Intel HD Graphics 4400, Wireless 802.11 b/g/n, Bluetooth, VGA web camera, Carduri de memorie suportate SDXC, Tip baterie Li-ion Battery Pack, 3 Celule, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-45, Free DOS, Greutate 2 kg, Chocolate Black. BONUS: Geanta si mouse GARANTIE 24 LUNI, BATERIE 1AN
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review





Proiectate pentru Productivitate si Divertisment.


Laptop-urile din Seria ASUS X540 sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel, pentru un nivel foarte bun de performanta in orice situatie. Dotate cu un controller avansat pentru modulele de memorie, X540 sunt platforma ideala pentru utilizarea zilnica.

Conexiuni Mai Rapide si Usoare cu Ajutorul Interfetei USB Tip-C


Noua interfata reversibila USB Tip-C usureaza semnificativ conectarea dispozitivelor periferice; si va ofera acces la viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de pana la 5Gbit/s, astfel incat transferul unui film cu dimensiunile de 2GB dureaza mai putin de 2 secunde. Design-ul foarte compact al port-urilor de conectivitate ajuta de asemenea la mentinerea profilului ultra-subtire al sistemelor din Seria X540.
Modelele X540 includ in continuare interfetele traditionale USB 3.0 si USB 2.0, pentru a asigura o compatibilitate perfecta cu toate dispozitivele voastre USB. X540 ofera optiuni de conectivitate suplimentare, cum ar fi port-urile HDMI si VGA pentru conectarea unor afisaje externe, cititor de card-uri a 3-in-1 SD/SDHC/SDXC, un port Ethernet RJ-45 si o unitate optica DVD Super Multi.


Finisaje Elegante. Design Ultra-Subtire


ASUS X540 este echipat cu o carcasa solida si usoara, ce cantareste doar 1.9 kg fiind solutia ideala pentru utilizare portabila. Finisajul sau premium va atrage cu siguranta atentia.

Experimenteaza o lume a culorilor cu Tehnologia ASUS Splendid

Pentru a-ti oferi doar imagini de o calitate excelenta, tehnologia exclusiva ASUS Splendid include un sistem de corectie a temperaturii de culoare, ce permite reproducerea unei palete de culori mai bogate si profunde. Aceasta dispune de patru moduri de afisare vizuale, ce pot fi accesate printr-o singura apasare de buton. Modul Culori Puternice optimizeaza contrastul pentru vizualizarea de fotografii sau urmarirea de clipuri video si filme; Modul Eye Care reduce nivelul de intensitate al luminii albastre si este ideal pentru citit pe perioade lungi de timp. Modul Normal a fost optimizat pentru sarcini de utilizare zilnica; in timp ce Modul Manual este utilizat pentru ajustari avansate ale culorilor.

Protejeaza-ti Ochii cu ASUS Eye Care


Majoritatea panourilor LED emit lumina albastra principala cauza a problemelor retinei si a fenomenului de degenerare maculara. Modul ASUS Eye Care reduce in mod eficient nivelul de lumina albastra cu 33%, oferind astfel un nivel ridicat de confort la citire si protejandu-va impotriva oboselii ochilor sau a altor probleme ce pot aparea.