PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Laptop ASUS X555LJ-XX821D, Intel Core-I3-4050U, 4GB DDR3, 500GB, G920M 2GB DDR3.
Atribute :04
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:X555LJ-XX821D-R

Pret

1495.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Laptop ASUS X555LJ-XX821D, Intel Core-I3-4050U, 4GB DDR3, 500GB, G920M 2GB DDR3.
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Frumusete incredibila

Proiectat pentru multitasking si divertisment ASUS seria X este un notebook practic pentru toti utilizatorii. Cu un finisaj cu model cerc, seria X adauga o nota de rafinament si eleganta. Profilul sau este cu 5% mai subtire decat seria anterioara, gazduind un touchpad mare cu control intuitiv multi-point, mai multe porturi USB 3.0 pentru transfer rapid de date si tehnologia IceCool pentru a mentine palm rest-ul rece.

Performanta

ASUS Seria X reinventeaza experienta de calcul de zi cu zi. Fie ca il folositi pentru munca sau pentru distractie, acest notebook este ideal atat pentru calcul productiv cat si pentru divertisment. Dispune de un procesor Intel Core i3 si de o placa grafica dedicata Nvidia GeForce 920M, functia "Instant ON" care trezeste computerul din modul Sleep in doua secunde si USB 3.0 pentru o viteza de transfer de 10 ori mai mare. ASUS Seria X va ofera tot ce aveti nevoie pentru multitasking si experienta multimedia.





Sunet


ASUS Seria X vine echipat cu tehnologia SonicMaster pentru a va aduce audio de inalta fidelitate. Experimentati sunet omnidirectional si auziti nuantele fiecarui instrument in parte cu seria X.












Touchpad deosebit de precis

Seria X este echipata cu un touchpad de dimensiuni mari cu tehnologia Smart Gesture, pentru un raspuns rapid si precis, intr-o gama variata de imput-uri touch. Tastatura este ergonomica si compacta, fiind proiectata pentru a va oferi o experienta de tastare mai confortabila.