PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

LAPTOP ASUS X451MAV-VX278P, INTEL CELERON N2830, 2GB DDR3, 500GB HDD, SO MICROSOFT WINDOWS 8
Atribute :04
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:X451MAV-VX278P

Pret

795.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Laptop ASUS, X451MAV-VX278P, INTEL CELERON N2830 (2.16GHZ 1M), Capacitate memorie 2GB DDR3, 500GB, 5400rpm, INTEL HD GRAPHICS, NoODD, Negru.
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
   

Frumusete incredibila. Design clasic, elegant

 

Notebook-urile ASUS din Seria X sunt solutia perfecta pentru un laptop bun la toate, fie ca este vorba despre munca sau distractie. Design-ul elegant si rezistent este combinat cu procesoare puternice Intel sau AMD, in timp ce functia de repornire in doar 2 secunde din modul asteptare permite un nivel de accesibilitate asemanator celui oferit de smartphone-uri iar tehnologia SonicMaster iti ofera o calitate deosebita a sunetului.

Culori foarte vii cu tehnologia Asus Splendid

Tehnologia exclusiva ASUS Splendid ofera imagini puternice si vibrante, pentru a satisface si cele mai exigente standarde. Aceasta optimizeaza setarile ecranului in functie de aplicatia rulata, ajustand gama de culoare si nivelul detaliilor. Rezultatul este o calitate iesita din comun a imaginilor si culorilor in toate aplicatiile, de la filme la fotografii.

   

 

Performanta incredibila. O experienta de utilizare foarte buna

 

Sistemele din Seria X dispun de toate dotarile esentiale, permitandu-ti practic sa reinventezi experienta de utilizare obisnuita. Indiferent de scenariul de utilizare, aceste notebook-uri se dovedesc a fi solutia ideala pentru munca sau divertisment. Sistemele sunt echipate cu procesoare Intel Celeron pana la versiunea Core si functie Instant On ce permite repornirea sistemului in doar 2 secunde din modul asteptare, iar interfata USB 3.0 face posibile viteze de transfer de pana la 10 ori mai mari decat USB 2.0. Sistemele din Seria ASUS X iti ofera tot ceea ai nevoie pentru o experienta de utilizare de calitate superioara, indiferent ca muncesti sau rulezi continut multimedia.

 

 

   

 

Sunet incredibil. Sunet precis si foarte clar, pentru o experienta cinematica completa.

 

Cele mai multe notebook-uri folosesc doar difuzoarele incorporate, de obicei de dimensiuni mici, pentru generarea sunetului. Sunetul rezultat este generat de o singura sursa si este foarte plat. Asemenea tuturor celorlalte notebook-uri create de ASUS, modelele din Seria X sunt echipate cu tehnologiile SonicMaster si ASUS AudioWizard, ce iti permit sa te bucuri de un sunet de inalta fidelitate. Bucura-te de un sunet omnidirectional si foarte nuantat cu sistemele din Seria X.

 

   

 

Control tactil icredibil. Precizie de exceptie.

 

Echipa ASUS Golden Finger pune accentul pe interfetele de utilizare naturale, dezvoltand standarde mult mai avansate decat media din acest segment. In acest fel, ASUS asigura faptul ca utilizatorii se vor bucura de o experienta confortabila si de calitate, in orice aplicatie si in orice moment.

Sistemele din Seria X dispun de touchpad-urile de dimensiuni mari, echipate cu tehnologie Smart Gesture, ofera un nivel ridicat de precizie si viteza de raspuns, pentru o experienta de utilizare superioara. Tastatura ergonomica, fabricata dintr-o singura bucata, a fost creata pentru a-ti oferi cea mai confortabila experienta de utilizare.